"JE HOEFT NIET ALLES
OP TE LOSSEN, ALS JE
MAAR IN ACTIE KOMT."

Ik ben er voor jou!
Drs. Katya Smit

Contact
  • Als eerste heb je een relatie met jezelf, daar bedoel ik je eigen identiteit en zelfbeeld mee. Deze wordt in je jeugd door je ouders en opvoeding gevormd en daarna door relaties die je verder opbouwt in je leven. Ik kan je helpen meer van je jezelf te houden waardoor jij niet alleen sterker wordt, maar ook je relaties. Het begint allemaal bij jezelf kwetsbaar opstellen om weer verbinding te kunnen voelen!

    Ik wil mijn relatie(s) verbeteren
  • Als ouder heb je vaak te maken met opvoeddillema’s en hierbij is advies vaak gewenst, want opvoeden is niet altijd eenvoudig! Ouders en kinderen zijn uniek. Opvoeden verschilt per kind en situatie. Het is daarom moeilijk om oplossingen uit boeken of bladen te halen. Ik heb 20 jaar ervaring in de kind- en jeugdzorg en kan je helpen om de relatie met je kind te verbeteren. En wat word je daar gelukkig van!

    Ik wil een betere ouder worden
  • Misschien heb je momenteel te maken met het afscheid nemen van een dierbaar persoon. Een ouder, een broer, zus, vriend, vriendin om misschien zelfs wel een kind. In mijn leven heb ik veel persoonlijk ervaring op dit vlak gehad. Ik kan je helpen met accepteren, verwerken en (uiteindelijk) loslaten. De dood en het leven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Liefde gaat door, ook na de dood, net als het leven.

    Hoe ga ik hier mee om?

GRAAG STEL IK MIJ VOOR

Mijn naam is Katya Smit en ik ben Psycholoog, woonachtig en werkzaam in Wassenaar. Na 20 jaar in de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt, ben ik mijn eigen coachingspraktijk gestart. Mijn grootste passie is mensen te helpen weer verbintenis met zichzelf te laten voelen.

In je leven zul je te maken krijgen met obstakels. Ik noem ze liever golven. Je kunt de golven niet voorkomen, maar je kunt wel beter leren zwemmen. Als psychologe heb ik enorm veel ervaring met ouders en kinderen en ben zelf ook bonusmoeder van twee tieners. In mijn leven heb ik veel meegemaakt, van ernstige ziektes tot verlies. Deze levenslessen gecombineerd met mijn kennis en karakter, zorgen ervoor dat ik een persoonlijke, warme, betrokken coach ben. Ik sta dichtbij mijn cliënten en stel me net zo kwetsbaar op als zij. Als geboren Zuid-Amerikaanse, spreek ik (naast Nederlands) vloeiend Spaans en kan ik tevens coachen in het Engels.

Zoek je nog meer diepgang? Misschien leuk om te weten dat ik uit interesse Tibetaans Boedhisme heb gestudeerd. Indien gewenst, deel ik ook wat van deze levenslessen met je!

Meer over mij

LET'S CONNECT