OVER MIJ

Mijn naam is Katya Smit en ik ben Psycholoog, woonachtig en werkzaam in Wassenaar. Na 20 jaar in de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt, ben ik mijn eigen coachingspraktijk gestart. Mijn grootste passie is mensen te helpen weer verbintenis met zichzelf te laten voelen.

In je leven zul je te maken krijgen met obstakels. Ik noem ze liever golven. Je kunt de golven niet voorkomen, maar je kunt wel beter leren zwemmen. Als psychologe heb ik enorm veel ervaring met ouders en kinderen en ben zelf ook bonusmoeder van twee tieners. Ik put uit mijn werkervaring maar ook mijn privé leven. Ik ben namelijk zelf ziek geweest en ik weet hoe je dit kunt verwerken en accepteren. Deze persoonlijke levenslessen gecombineerd met mijn kennis en karakter, zorgen ervoor dat ik een persoonlijke, warme, betrokken coach ben. Ik sta dichtbij mijn cliënten en stel me net zo kwetsbaar op als zij. Als geboren Zuid-Amerikaanse, spreek ik (naast Nederlands) vloeiend Spaans en kan ik tevens coachen in het Engels. Zoek je nog meer diepgang? Misschien leuk om te weten dat ik uit interesse Tibetaans Boedhisme heb gestudeerd. Indien gewenst, deel ik ook wat van deze levenslessen met je!

IMG_1258
f2c44ec7-0bba-4480-b580-dd8a0d131bd0

WERKWIJZE

Ik creëer allereerst een veilige omgeving door ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt. We starten met een ‘klik-gesprek’, dit gesprek wordt bij mij thuis gevoerd. Daarin bepreken we je persoonlijke wensen en doelen. In dit gesprek zal ik veel vragen stellen zodat ik je beter leer kennen. Tevens bepalen we gezamenlijk of er een wederzijdse klik is zodat we vervolg afspraken kunnen maken. Het klik-gesprek duurt een uur tot 1,5 uur. Als jouw wensen duidelijk zijn dan gaan we ook doelen opstellen. Ik geef gericht advies en praktische tools om thuis toe te passen. Handvaten waar je mee direct aan de slag kunt gaan! Ik ben een actieve, betrokken en loyale coach en probeer tot de kern te komen om te kunnen spiegelen en coachen. Mensen komen niet bij mij voor een luisterend oor, ik kom juist met oplossingen!

Na het klik-gesprek kan ik een inschatting maken hoeveel coaching gesprekken er in eerste instantie nodig zijn. Dit kan variëren van 5 tot meerdere gesprekken. Jouw coaching kan bij mijn kantoor aan huis plaats vinden maar ik bied ook andere mogelijkheden zoals op locatie of één van de talloze natuurgebieden in de regio Wassenaar / Den Haag. Ik bied deze mogelijkheden zodat je zelf kunt bepalen in welke omgeving jij je het prettigst voelt want alleen dan ontstaan er open, vertrouwelijke en inzichtelijke gesprekken!
Ik heb geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit en pas me, waar mogelijk, aan jouw agenda aan. Je kunt alleen gecoacht worden maar het is ook mogelijk om samen met je partner te komen, vooral als het gaat om relaties en opvoeding.